Zo werkt het

Samen met De Hout Architect aan de slag om je eigen ontwerp te realiseren? wij leggen uit dat in zijn werk gaat.

 • 1

  Eerste kennismaking

  Je hebt besloten om verder kennis te maken met De Hout Architect en een berichtje gestuurd of even gebeld. We nemen even je wensen door, kijken naar het budget en spreken af waar we gaan leveren of bouwen. Als alles klikt, gaan we samen ontwerpen.

 • Samen ontwerpen

  Jij mailt ons je ideeën ter inspiratie of stuurt een link naar je foto album of pintrest collectie. Als je al een ontwerp hebt getekend ontvangen we dat graag ook. De Hout Architect maakt vervolgens een goede bouwtekening van je ontwerp.

  2

 • 3

  Aan de slag

  Als het ontwerp is goedgekeurd gaat De Hout Architect aan de slag voor je. Meubilair maken we in ons atelier in Bergschenhoek, keukens, inpandige kasten en buitenprojecten realiseren we geheel of gedeeltelijk op locatie. Uiteraard stemmen we vooraf af hoe en wanneer we op locatie gaan werken.

 • Oplevering

  Als wij een meubelstuk komen leveren, doen wij dat zelf. Wij zorgen er voor dat het meubel bij je thuis op de juiste plek komt. Als wij een project voor je hebben gebouwd kijken we in deze fase samen na of alles volgens afspraken is uitgevoerd. Zodra alles op orde is, sluiten we deze opdracht met je af.

  4

 • 5

  Achteraf

  Wij geven je voor het goede onderhoud nog adviezen mee aan je, afgestemd op je project. Verder zijn we zo zeker van ons werk, dat we graag drie jaar lang garantie geven op afgeleverde houten meubels en gerealiseerde projecten bij normaal gebruik. Mocht er toch iets nog iets mis zijn of kapot gaan, dan horen we dat graag zodat wij je weer gelukkig kunnen maken.

Medewerker is bezig met het bewerken van steigerhout
Machine voor steigerhout te zagen
Lange eettafel met 12 stoelen van steigerhout voor in de tuin