Steigerhout interieur in huis

Dressoirs

In een steigerhout interieur staan stoere dressoirs die tegen een stootje kunnen. Een dressoir gemaakt van steigerhout geeft daarnaast een warme uitstraling aan elke woonkamer. Bij Steigerhoutmeubelen is de variatie groot voor een uw interieur. Laat u inspireren door de onderstaande modellen. Heeft u zelf een mooi ontwerp voor een uniek dressoir? Laat het ons weten en wij maken het met alle plezier voor u. We worden graag uitgedaagd.

Kasten

Onze steigerhouten kasten zijn een aanvulling voor de warme en knusse sfeer in het steigerhout interieur van uw woonkamer. Kledingkasten, boekenkasten, opbergkasten, buffetkasten, de mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

Alle kasten worden met zorg op maat gemaakt, zijn goed geschuurd en volledig splintervrij. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat u nog jarenlang plezier beleefd van uw meubel.

Onze steigerhout producten

Al onze steigerhouten meubelen zijn met de grootste deskundigheid en vakmanschap bewerkt en in elkaar gezet. Ons gebruikt steigerhout bestaat uit hetzelfde hout als dat voor steigerplanken die wij op een unieke wijze behandelen zodat het de invloeden van het weer kan weerstaan. Het is robuust, het kan tegen een stootje en een krasje oplopen tijdens het transport is ook geen probleem; het valt immers niet op in de robuuste steigerhouten looks en feeling. De authentieke robuuste looks and feel van steigerhout al dan niet gecombineerd met metaal, steen of glas zijn een sfeer versterkende factor.

Wij staan bekend om onze originele ontwerpen, hoge mate van kwaliteit en service van ontwerpfase tot aflevering of eind montage. Bij Steigerhoutmeubelen wordt geen compromis gesloten als het gaat om kwaliteit en service en voor iedereen die denkt dat kwaliteit automatisch duur betekent. Die willen we zeker kennis laten maken met onze producten en prijzen, want door slim te werken kunnen wij een goed product leveren voor een goede prijs.

Vragen over steigerhout interieur?

Bel vrijblijvend naar 06 – 100 809 70 om met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een interieur. Of maak gebruik van het contactformulier; U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.