Steigerhout voor de tuin

Tuinsets

Met het hele gezin genieten van een mooie set die zeer netjes is afgewerkt en ook nog eens heerlijk zit. Steigerhout in de tuin geeft dat. Met natuurlijke kleuren van het hout geeft het een rust die goed aanvoelt. Steigerhoutmeubelen maakt kwaliteitsproducten, in ieder gewenste maat, voor een scherpe prijs. De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Heeft u een eigen ontwerp of wenst u een andere maat of model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Bloembakken

Met steigerhouten bloembakken fleurt u uw tuin, de entree van uw bedrijf of kantine op. Het geeft een stoere uitstraling en zorgt voor sfeer. Uiteraard mooi afgewerkt en splintervrij. De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Heeft u een eigen ontwerp of wenst u een andere maat of model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Of maak gebruik van het contactformulier. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Tuininrichting

Een leuk tuinhuis, een stoer hondenhok of een stevige boomhut. Dit zijn een paar van de zovele mogelijkheden om uw tuin die extra sfeer te geven die het misschien nog net mist. De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Heeft u een eigen ontwerp of wenst u een andere maat of model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Steigerhouten stoelen

Trendy, comfortabele stoelen van uitstekende kwaliteit steigerhout en scherp geprijsd voor in de tuin, serre of binnen. De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Heeft u een eigen ontwerp of wenst u een andere maat of model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Tuinbanken

Stoere steigerhouten banken voor uw tuin. Robuust, eigenzinnig, van hoogwaardige kwaliteit en splintervrij afgewerkt. Met meubelen gemaakt van steigerhout geeft u sfeer aan uw tuin. Steigerhouten banken zijn weer- en windbestendig en ze kunnen het hele jaar buiten staan.

De keuzemogelijkheden zijn onbeperkt. Of het nu gaat om een loungebank, hoekbank of picknickbank, bij Steigerhoutmeubelen kunt u het laten maken. Laat u inspireren door de onderstaande modellen.

De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Vragen over steigerhout in de tuin?

Bel vrijblijvend naar 06 – 100 809 70 om met ons op om de mogelijkheden voor Steigerhout voor de tuin te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier; U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.