Steigerhouten slaapkamer meubels

Babykamer

Stoere Steigerhouten slaapkamer meubels. Robuust, eigenzinnig, van hoogwaardige kwaliteit en splintervrij afgewerkt. Steigerhouten bedden kunnen daarnaast gerust een stootje hebben. Met meubelen gemaakt van steigerhout geeft u warmte aan uw slaapkamer.

De keuzemogelijkheden zijn onbeperkt. Of het nu gaat om een bed, dressoir, kledingkast of babyledikant, bij Steigerhoutmeubelen kunt u het laten maken. Laat u inspireren door onze andere stoere projecten.

Bedden

De keuze in steigerhouten bedden is groot. Stuk voor stuk items die sfeer geven aan uw inrichting. Wat dacht u van een stoere bedstede of hoogslaper? Of een ligbed voor in de tuin? Een stapelbed voor de kinderen?

U omdraaien in uw zelf ontworpen tweepersoonsbed is niet langer een wens. Wij maken het mogelijk. Alle meubelen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit steigerhout en netjes splintervrij afgewerkt. De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Dressoirs

Stoere steigerhouten dressoirs voor elk interieur. Een dressoir gemaakt van steigerhout geeft een warme uitstraling aan elke huiskamer.

Bij Steigerhoutmeubelen is de variatie groot. Laat u inspireren door de onderstaande modellen. Heeft u zelf een mooi ontwerp voor een uniek dressoir?
Laat het ons weten en wij maken het met alle plezier voor u. We worden graag uitgedaagd.

Kasten

De steigerhouten kasten van Steigerhoutmeubelen zijn een aanvulling voor de warme en knusse sfeer van uw interieur. Kledingkasten, boekenkasten, opbergkasten, buffetkasten, de mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat u nog jarenlang plezier beleefd van uw meubel. Alle kasten worden met zorg op maat gemaakt, zijn goed geschuurd en volledig splintervrij.

Vragen over steigerhouten slaapkamers en bedden?

Bel vrijblijvend naar 06 – 100 809 70 om met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier; U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.