Steigerhouten Bedrijfsinrichting

Beurzen en evenementen

Steigerhout leent zich uitermate goed voor beurzen & evenementen vanwege de robuuste looks en sterke eigenschappen. Het kan tegen een stootje en een krasje oplopen tijdens het transport is ook geen probleem; het valt immers niet op in de robuuste steigerhouten looks en feeling. Dat is wel zo prettig bij intensief gebruik en transport.

De toepassingen van steigerhout zijn eindeloos; We nodigen u graag uit om uw steigerhouten uitdaging aan ons voor te leggen en samen een mooi, functionele en betaalbare oplossing te realiseren.

Horeca-inrichting

Steigerhouten meubelen en zakelijke horeca zijn een goede combi. De steigerhouten looks and feeling zijn uitermate geschikt voor restaurants, bars, sportverenigingen, strandpaviljoens en nog veel meer gezelligheid.

De authentieke robuuste looks and feel van steigerhout al dan niet gecombineerd met metaal, steen of glas zijn een sfeerversterkende factorDan komt daar nog bij dat steigerhout tegen een stootje kan en een krasje meer of minder niet opvalt, kortom steigerhout is in alle opzichten zeer geschikt voor horecagelegenheden.

We hebben diverse steigerhouten bars en keukens ingericht en aangepast; dit is altijd maatwerk. Heeft u plannen om met steigerhout te gaan werken in uw horeca-onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorinrichting

Kantoor en vergaderruimtes inrichten met meubels van steigerhout is in veel opzichten een aanrader. Een prettige werksfeer wordt tenslotte niet alleen bepaald door de mensen die er werken en hoe ze met elkaar omgaan maar ook waar en waaraan ze werken want, omgeving, materiaal en ontwerp doet nu eenmaal inspireren.

Wie wil er nu niet aan een prachtige met zorg gefabriceerde steigerhouten tafel vergaderen of lunchen? Steigerhoutmeubelen maakt bureaus, vergadertafels, archiefkasten en nog veel meer kantoor meubels in alle denkbare maten en soorten van steigerhout.

Laat u inspireren door onze projecten of maak een afspraak met één van onze adviseurs om de voordelen en mogelijkheden van onze maatwerkoplossingen te bespreken.

Winkelinrichting

Door de authentieke, stoere uitstraling dat het materiaal van nature bezit is steigerhout een uiterst geschikt basis materiaal om een sfeervolle winkelinrichtingen mee te creëren.

Sfeer brengen in de hedendaagse retail is van groot belang en draagt bij aan het onderscheidend vermogen van uw winkel, je kan tenslotte maar 1 keer een eerste indruk achter laten.

Wij staan bekend om onze originele sfeervolle ontwerpen, hoge mate van kwaliteit en service van ontwerpfase tot aflevering of eind montage.

Bij steigerhoutmeubelen wordt geen compromis gesloten als het gaat om kwaliteit en service en voor iedereen die denkt dat kwaliteit automatisch duur betekent, die willen we zeker kennis laten maken met onze producten en prijzen want door slim te werken kunnen wij een goed product leveren voor een goede prijs.

Vragen over steigerhouten bedrijfsinrichting?

Bel vrijblijvend naar 06 – 100 809 70 om met ons de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier; U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.