Steigerhout voor uw Tuininrichting

Leuke voorbeelden van Steigerhout voor uw Tuininrichting zijn een leuk tuinhuis, een stoer hondenhok of een stevige boomhut. Dit zijn een paar van de zovele mogelijkheden om uw tuin die extra sfeer te geven die het misschien nog net mist. De prijzen zijn geheel afhankelijk van maat en model, maar altijd inclusief gratis bezorging en montage.

Heeft u een eigen ontwerp met Steigerhout voor uw Tuininrichting of wenst u een uniek object zoals een boomhut? Bel vrijblijvend naar 06 – 100 809 70 om met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier; U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Onze steigerhout producten

Al onze steigerhouten meubelen zijn met de grootste deskundigheid en vakmanschap bewerkt en in elkaar gezet. Ons gebruikt steigerhout bestaat uit hetzelfde hout als dat voor steigerplanken die wij op een unieke wijze behandelen zodat het de invloeden van het weer kan weerstaan. Het is robuust, het kan tegen een stootje en een krasje oplopen tijdens het transport is ook geen probleem; het valt immers niet op in de robuuste steigerhouten looks en feeling. De authentieke robuuste looks and feel van steigerhout al dan niet gecombineerd met metaal, steen of glas zijn een sfeer versterkende factor.

Wij staan bekend om onze originele ontwerpen, hoge mate van kwaliteit en service van ontwerpfase tot aflevering of eind montage. Bij Steigerhoutmeubelen wordt geen compromis gesloten als het gaat om kwaliteit en service en voor iedereen die denkt dat kwaliteit automatisch duur betekent. Die willen we zeker kennis laten maken met onze producten en prijzen, want door slim te werken kunnen wij een goed product leveren voor een goede prijs.

Welke buitenruimte inrichting heeft u in gedachte?

  • Heeft u een voorbeeld of schets van uw gewenste ontwerp? Upload het hier!
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.