Het Atelier

SHM Constructions BV is één van de grootste producenten op het gebied van steigerhouten meubelen in Nederland.

Gelegen in Bergschenhoek, nabij Rotterdam, is het al 27 jaar toonaangevend in het ontwerpen en produceren van prachtige meubelen gemaakt van origineel steigerhout. Wij onderscheiden ons door een kwaliteitsproduct te leveren op basis van een uniek en eigen ontwerp tegen een scherpe prijs. Productie vindt uitsluitend plaats door onze vakkundige medewerkers in het atelier in Bergschenhoek.

Als specialist leveren we een uitgebreide collectie tuinsets, tafels, stoelen, ligbedden, loungebanken, bedden, kasten, keukens (zowel binnen als buiten). Daarnaast maken we ook meubels voor een baby- of kinderkamer. Uiteraard is het mogelijk om alle ontwerpen in afwijkende maten te laten maken. Heeft u zelf een idee voor bijvoorbeeld een loungebank, een inloopkast, of een tafel? Neem contact op en en wij maken het voor u! Desgewenst maken wij voor u een ontwerp, mocht u onverhoopt geen schets of tekening hebben.

U bent altijd welkom in onze showroom in Bergschenhoek. Als u met ons een ontwerp wilt doorspreken stellen wij het op prijs als u vooraf contact opneemt zodat wij tijd voor u kunnen reserveren. Wij adviseren u graag onder het genot van een kop koffie!

VRAGEN AAN DE HOUT ARCHITECT?

Bel vrijblijvend naar 06 – 100 809 70 om met ons de mogelijkheden te bespreken. Of maak gebruik van het contactformulier; U krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Met De Houtarchitect gewerkt? Schrijf hier je review voor ons op Google Reviews.

DE HOUT ARCHITECT

SHM Construction BV
Leeuwenhoekweg 92
2661 DD Bergschenhoek
06 – 100 809 70

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 16.00
Zaterdag van 9.00 tot 14.00